Din taine necunoscute

Tot mai des aud discutii despre videochat si tocmai de aceea m-am gandit sa va ofer cateva informatii despre aceasta meserie. Asa cum probabil deja stiti videochatul presupune prezenta a doua persoane: client si model videochat, a unor aparate electronice care sa faca posibila comunicarea dintre cei doi.

Nu conteaza distanta dintre cei doi, iar un alt aspect foarte important este ca persoane de la noi din tara nu pot lua legatura cu modelele. Mai exact toate informatiile sunt disponibile doar pentru clienti din alte tari.

Atunci cand decizi sa lucrezi intr-un astfel de studio trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri: In primul rand nu trebuie sa iti dezvalui adevarata identitate sau sa oferi informatii personale.  Majoritatea studio-urilor sunt foarte atente la protejarea fetelor care lucreaza pentru ei si la asigurarea confidentialitatii, tocmai de aceea ei nu vor oferi informatii despre tine altor persoane.

Cand lucrezi ca si model videochat alegi sa intri intr-o alta lume, o lume in care femeile au timp pentru ele, timp pentru a se face mai frumoase si pentru a fi apreciate de cei din jur. Tocmai de aceea vei putea beneficia de ajutorul unui specialist, vorbim despre o persoana care te va initia in tainele videochat-ului, o persoana care iti va spune mai multe despre tinutele pe care le vei purta, o persoana care te va ajuta cu machiajul. Daca tu vei invata toate acestea vei avea sansa de a castiga si mai multi bani.

De asemenea trebuie sa ai in vedere studio-urile de videochat care iti ofera publicitate. Asa cum probabil stii deja cea mai grea parte este cea in care devii cunoscuta in aceasta lume, partea in care trebuie sa atragi primii clienti. Mai apoi trebuie sa inveti sa ii faci sa revina la tine de cat mai multe ori.

Un atuu al acestui job este dat de faptul ca este complet legal, la angajare vei semna un contract de munca, iar apoi iti vor fi oprite toate taxele exact ca la alte firme. Acest lucru este foarte important deoarece atunci cand nu lucrezi legal stai mereu cu teama, lucru care te poate afecta. Asa avand contract de munca esti la adapost.

Be the first to comment

Leave a Reply