Grija pentru aspectul exterior, atuul unei femei care stie ce vrea de la viata

Eu dintotdeauna am avut tendinta sa fiu de moda veche, am considerat ca aspectul unei femei nu conteaza atat de mult, daca isi face intr-un mod cat mai eficient treaba.

Totusi, parerea mea vizavi de acest aspect s-a schimbat radical intr-o singura zi si m-a facut sa realizez foarte multe lucruri, de care inainte nici macar nu eram constienta. Acum cateva zile am dat peste un articol foarte interesant, dar si bine documentat, care mi-a oferit o noua perspectiva.

In acel articol era vorba despre un studiu care arata ca femeile care poarta machiaj in mod regulat si au o grija deosebita pentru aspectul lor, castiga mai mult decat femeile care sunt poate ceva mai neglijente. Si ca sa vin cu o completare in acest sens, acele femei ar castiga cu aproximativ 20% mai mult decat cealalta categorie, lucru destul de curios, de astfel.

S-ar parea ca o femeie care se simte bine in propria sa piele si arata impecabil emana mai multa incredere in sine, dar si determinare, in fiecare zi de munca. Chiar si cu putin make-up, cat sa ii puna trasaturile in evidenta, o femeie radiaza.

Ce e drept, acum realizez ca am cunoscut foarte multe femei de succes, care arata in fiecare zi impecabil, chiar daca slujba nu impune neaparat acest lucru.

In schimb, in domeniul videochatului, in care grija femeilor pentru aspectul exterior este extrem de importanta, beneficiile financiare sunt crescute. Cu siguranta pot sa spun ca in cazul unui studio de videochat Bucuresti, aceste femei, atat de glam si superbe, din toate punctele de vedere, castiga extrem de mult.

Procentul de 20 mentionat in partea de sus a articolului este o nimica toata pentru acestea. Lejer obtin un salariu mediu de 3000 de dolari, in cadrul Luxury Studio. Ca sa va arat cat de mult inseamna aceasta suma, trebuie sa va spun ca reprezinta aproximativ 10 salarii minime, oferite in Romania. Acest lucru m-a pus pe ganduri mai mult decat as fi crezut vreodata.

Cu posibilitatea de a parea putin cam materialista, cu asemenea bani orice femeie isi permite sa investeasca in educatia personala, in ingrijire, nici nu sta cu grija zilei si poate chiar sa isi puna si foarte multi bani deoparte.

Nimic nu sta in calea unei asemenea femei, care poate foarte usor sa se afirme din atat de multe puncte de vedere. Este o buna comunicatoare, arata extraordinar de bine, e sarmanta, ce mai? Are toata lumea la picioare! Ce ar mai putea cere de la viata in acest caz, cand parca tot ce este mai bun ii este oferit pe o tava de aur?

Iar daca nu a stiut de la bun inceput ce presupune cu adevarat aceasta meserie, a fost inteleasa, dar si ajutata de traineri dispusi sa o asculte si sa ii inteleaga toate fricile sau inhibitiile, mai ales cele de ordinul mintalului.

O femeie care stie sa se puna in evidenta este o adevarata forta a naturii, deci ce ar putea-o impiedica-o sa isi ia destinul in propriile maini, fara sa depinda de altcineva?

Be the first to comment

Leave a Reply