Predictii din fotbal – despre pariurile sportive

In unele cazuri nu este suficient sa fii doar un microbist obisnuit sau doar sa joci fotbal impreuna cu prietenii tai. Esti atat de pasionat de aceasta lume incat biletul zilei devine hobby-ul tau. Prin intermediul acestuia esti motivat sa afle cat mai multe stiri din domeniul sportiv si sa fii mereu la curent cu totul prin intermediul diferitelor ponturi.

Biletul zilei este una dintre cautarile frecvent accesate pe google din domeniul pronosticurilor sportive. Acolo vei gasi raspunsuri din partea unor tipseri de renume din intreaga lume. De aceea cota2.ro se va ocupa personal intr-un mod automat, care foloseste diverse tipuri de algoritmuri pentru a crea zilnic statisticile pentru biletul zilei.

Gasesti aici informatii ce tin de numarul de tipseri, numarul de bilete, numarul total de evenimente din acea zi, dar si numarul celor validate si nevalidate sau cele cu pronostic corect sau gresit. E ideal pentru ca tu sa capeti cat mai multa experienta, sa te folosesti de acest hobby si in acelasi timp sa te distrezi.

Ei bine, cand vine vorba de distractie, trebuie impusa o limita, o linie pe care sa nu o trecem. Aici intra timpul nostru personal, liber alocat acestei activitati, dar si suma de bani pe care o putem investi.

Chiar daca ai castigat mult intr-o zi si ai dori sa mai investesti, nu fa asta, nu te lasa ademenit de acest microb, pentru ca atat de usor cum poti castiga banii, poti la fel de bine sa ii si pierzi pe toti. Si ca sa nu ramai cu o gaura mare in portofel, foloseste-ti ratiunea, foloseste anumite tipare pe care sa le urmezi si sa le respecti, pentru ca acolo unde nu exista organizare apare dezastrul.

De aceea cota2.ro va monitoriza totalitatea profiturilor, dar si a pierderilor, indeosebi, pentru a putea elimina concurenta sau prezenta tipserilor care nu fac decat sa aduca pierderi in mod constant. Acesti tipseri vor fi inlocuiti de urgenta pentru ca tu sa te iei doar dupa modelele pozitive si sa ai doar de castigat.

Care sunt cele mai comune  ponturi din fotbal care trebuie stiute si actualizate in mod constant?

  • Ligile sau competitiile – intotdeauna trebuie sa stii situatia actuala a fiecarei echipe, fie ca este vorba de starea in clasament, numarul de jucatori, persoanele lipsa, sponsorii principali sau schimbarea directorului – toate acestea sunt foarte importante in pariurile sportive mai ales pentru sectiunea biletul zilei, deoarece o surpriza neplacuta nu este niciodata binevenita.
  • Cotele pariurilor – atunci cand iti stabilesti un buget pe care sa il aloci pariurilor, ai nevoie de referinte, de clasamente, de valoarea cotelor, despre cat mai multe lucruri posibile pentru ca banii tai sa fie investiti cat mai corect.
  • Tipurile de pariuri – daca esti incepator trebuie sa le incerci pe toate, pentru a putea observa care ti se potriveste tie, care este mai usor de prezis si care iti poate aduce castiguri cat mai mari, dar intr-un mod cat mai convenabil si mai putin riscant.

Acceseaza adresa www.cota2.ro si pune-te la curent cu tot ce se intampla in lumea microbistilor.

Be the first to comment

Leave a Reply